VRATA

VHODNA VRATA

Vhodna vrata so kot pika na i. So del vašega življenja in element, ki zaokroži celoto. To so razlogi, da dosti pozornosti posvetite ravno temu delu svoje hiše. Najstarejša vrata so bila lesena, masivna, s poslikavami in rezbarijami. Čeprav les danes ni edina možna izbira, ljudje največkrat izberejo ravno lesena vrata. Les je namreč naravni material saj izžareva toplino in hiši daje občutek domačnosti.

Estetske poudarke lahko dosežemo z različnmi izvedbami, vrstami lesa in barvami.Po meri vam ustvarimo vrata z občutkom varnosti, estetiko in udobjem ter vam vrata celotno prilagodimo zunanjemu izgledu vaše hiše.

NOTRANJA VRATA

Pri novogradnji ali prenovi doma se veliko ljudi odloča za vgradnjo vrat po meri. V našem podjetju izdelujemo izključno vrata po meri. V celotnem obstoju smo od vseh izdelkov in storitev izdelali največ notranjih vrat.

Notranja vrata izdelujemo iz različnih materialov. Osnovna izbira je izvedba vrat na mdf plošči, kjer je površina gladka brez vidne strukture lesa ali furnirja. Površinsko so vrata barvana s pur barvo na želen ral. Druga izvedba vrat pa je na iverni osnovi, kjer so površine obložene s furnirji, različnih drevesnih vrst z masivnimi nalimki. Površina vrat je običajno lakirana s pur brezbarvnimi laki.

Notranja vrata s površino iz furnirja je najboljša izbira za ljubitelje naravnih materialov. Furnirana vrata so dobra izbira, saj lahko izpostavimo lastnosti in barvo izbranega lesa.
Vse več pa izdelujemo lesena notranja vrata višjega cenovnega razreda.