NAČIN PLAČILA

  • Home
  • /
  • NAČIN PLAČILA

NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

  • Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku  v dogovorjenem roku. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na: TRR: IBAN SI56 0510 0801 5241 311 (Banka: ABANKA D.D. BIC-koda: ABANSI2X)  pri Sklic je enak številki naročila!

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru kakršnihkoli napak pri cenah vam bomo omogočili odstop od nakupa. V ceno izdelka je všteta dostava za relacijo od 0 do 15km. V primeru, da je relacija od sedeža družbe KUPEC d.o.o. in prejemnika izdelka več kot 15km, se stroški prevoza dodatno obračunajo.

CENE

Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost). Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Pri nakupu bomo upoštevali ceno, ki velja ob potrdilu plačila. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Slike so simbolične.

V ceno izdelka je všteta dostava do 15km od lokacije sedeža KUPEC d.o.o. do prejemnikovega naslova. V kolikor je relacija daljša se le ta dodatno obračuna.