STORITVE

PERGOLA

Vsi raje preživljamo čas zunaj v naravi, zato sta terasa in vrt vedno bolj pomemben del našega doma. . Pergola na terasi daje udoben in prijeten zunanji bivalni prostor, omogoča nepozabne trenutke in nam poletne mesece podaljša vse v zgodnjo pomlad in pozno jesen.

Več

STOPNICE

Stopnice so pomembna pot v hiši ali našega poslovnega prostora. V preteklosti so bile nameščene že ob vstopu vhodnih vrat.

Več

OTROŠKA SOBA

Otroške sobe se s starostjo otroka v svojem odraščanju spremenijo vsaj enkrat.

Več

MODERNA KUHINJA

Izdelali smo kuhinjo modernega designa z velikimi shranjevalnimi prostori ter kotički. Posamezni elementi imajo tudi premišljene shranjevalne prostore.

Več

KOPALNIŠKO POHIŠTVO

Kopalniško pohištvo lahko z dobrim idejnim načrtom, elegantnimi oblikami, variacijami prinese prostoru navidezno večji prostor, kot je v resnici. Z njegovo enostavno razporeditvijo lahko postane kopalnica zelo funkcionalna.

Več

OKNA

Oči vaše hiše naj bi bila ravno okna. Ker se je lepemu pogledu težko upreti, privoščite svojemu domu najboljše, kar ponuja trg. Po mnenju mnogih, ki so preizkušali tako lesena okna kot tudi pvc okna, se strinjajo, da so tradicionalna lesena okna veliko prijetnejša.

Več

VRATA

Izdelujemo notranja vrata, zunanja in vhodna vrata.
Pri novogradnji ali prenovi doma se veliko ljudi odloča za vgradnjo vrat po meri. V našem podjetju izdelujemo izključno vrata po meri.

Več

ELEMENTI NOTRANJEGA POHIŠTVA

Koščki tvorijo celoto. Dom pa tvorijo različni kosi pohištva. Ne glede na velikost vašega prostora in obliko vam po meri opremimo vsako sobo ter omogočamo, da vsak kotiček izkoristite na najbolj funkcionalen način.

Več
  • 1
  • 2