Proizvodni program

  • Home
  • /
  • Proizvodni program

PERGOLA

Vsi raje preživljamo čas zunaj v naravi, zato sta terasa in vrt vedno bolj pomemben del našega doma. . Pergola na terasi daje udoben in prijeten zunanji bivalni prostor, omogoča nepozabne trenutke in nam poletne mesece podaljša vse v zgodnjo pomlad in pozno jesen.

BERI DALJE

STOPNICE

Stopnice so pomembna pot v hiši ali našega poslovnega prostora. V preteklosti so bile nameščene že ob vstopu vhodnih vrat.

BERI DALJE

OTROŠKA SOBA

Otroške sobe se s starostjo otroka v svojem odraščanju spremenijo vsaj enkrat.

BERI DALJE

MODERNA KUHINJA

Izdelali smo kuhinjo modernega designa z velikimi shranjevalnimi prostori ter kotički. Posamezni elementi imajo tudi premišljene shranjevalne prostore.

BERI DALJE

KOPALNIŠKO POHIŠTVO

Kopalniško pohištvo lahko z dobrim idejnim načrtom, elegantnimi oblikami, variacijami prinese prostoru navidezno večji prostor, kot je v resnici. Z njegovo enostavno razporeditvijo lahko postane kopalnica zelo funkcionalna.

BERI DALJE

OKNA

Oči vaše hiše naj bi bila ravno okna. Ker se je lepemu pogledu težko upreti, privoščite svojemu domu najboljše, kar ponuja trg. Po mnenju mnogih, ki so preizkušali tako lesena okna kot tudi pvc okna, se strinjajo, da so tradicionalna lesena okna veliko prijetnejša.

BERI DALJE

VRATA

Izdelujemo notranja vrata, zunanja in vhodna vrata.
Pri novogradnji ali prenovi doma se veliko ljudi odloča za vgradnjo vrat po meri. V našem podjetju izdelujemo izključno vrata po meri.

BERI DALJE

ELEMENTI NOTRANJEGA POHIŠTVA

Koščki tvorijo celoto. Dom pa tvorijo različni kosi pohištva. Ne glede na velikost vašega prostora in obliko vam po meri opremimo vsako sobo ter omogočamo, da vsak kotiček izkoristite na najbolj funkcionalen način.

BERI DALJE

POHIŠTVO POD SPOMENIŠKIM VARSTVOM

Izdelujemo mizarske izdelke (vrata, okna, pohištvo) za objekte, ki so pod spomeniškim varstvom-ZVKD. Gre za zelo zahteven proces, saj je potrebno staro oz. prvotno pohištvo najprej rekonstruirati.

BERI DALJE